Followers

Carian

...................... بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ ......................

Segala puji bagi Allah, Pencipta dan Penguasa alam semesta. Selawat dan salam semoga disampaikan kepada Nabi Muhammad S.A.W., keluarganya dan para sahabatnya.

Assalamualaikum w.b.t. dan salam ukhuwaah. Blog ini dibina adalah berdasarkan sebagai perkongsian pengalaman rawatan di samping catatan penulis berkaitan Perubatan Islam khususnya Rawatan Gangguan Makhluk Halus. Adalah diharapkan dengan usaha yang sedikit ini dapat memberi manafaat bagi pembacanya dan orang-orang yang mencari kebenaran. Apa jua yang tercatat di dalamnya adalah jauh sama sekali untuk menimbulkan rasa "riak dan ujub" dalam diri. Na'uzubillah. Sesungguhnya Allah S.W.T. jualah Yang Maha Hebat Lagi Maha Mengetahui. Saya melepaskan diri dari setiap hal yang bertentangan dengan Kitab Allah dan Sunnah Nabi S.A.W. Semua taufiq yang dikurniakan tidak lain adalah kerana Rahmat Allah S.W.T. KepadaNya saya berserah dan kepadaNya saya kembali ....... al-faqir ilallah min : (abuhumaira)

Tuesday, June 1, 2010

Bekam Cikgu


Assalamualaikum w.b.t.
Alhamdulillah, sebelum ini saya ada membekam 2 orang cikgu. Cikgu pertama mengalami Tekanan Darah Tinggi dan cikgu kedua mengalami Gangguan Pundi Kencing. Bila mereka menceritakan keberkesanan bekam terhadap penyakit yang mereka alami sebelum ini, cikgu ketiga ini minta dibekam.

Dia mengalami sakit pinggang dan sakit-sakit lutut. Katanya nak solat pun sakit-sakit lutut dan pinggang bila bangun berdiri. Lepas solat Isyak, rawatan bekam dilakukan di surau tersebut. Ada dua tiga orang cikgu melihat saya melakukan bekam.Keesokan harinya, guru tersebut mengatakan sakit pinggangnya beransur baik bahkan lututnya tidak lagi sakit bila bangun dari solat Subuh pada paginya. Alhamdulillah. Berubatlah dengan bekam. Insya Allah.

Seja o primeiro a comentar

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Catatan Abu Humaira ©Template Blogger Green by Dicas Blogger.

TOPO