Followers

Carian

...................... بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ ......................

Segala puji bagi Allah, Pencipta dan Penguasa alam semesta. Selawat dan salam semoga disampaikan kepada Nabi Muhammad S.A.W., keluarganya dan para sahabatnya.

Assalamualaikum w.b.t. dan salam ukhuwaah. Blog ini dibina adalah berdasarkan sebagai perkongsian pengalaman rawatan di samping catatan penulis berkaitan Perubatan Islam khususnya Rawatan Gangguan Makhluk Halus. Adalah diharapkan dengan usaha yang sedikit ini dapat memberi manafaat bagi pembacanya dan orang-orang yang mencari kebenaran. Apa jua yang tercatat di dalamnya adalah jauh sama sekali untuk menimbulkan rasa "riak dan ujub" dalam diri. Na'uzubillah. Sesungguhnya Allah S.W.T. jualah Yang Maha Hebat Lagi Maha Mengetahui. Saya melepaskan diri dari setiap hal yang bertentangan dengan Kitab Allah dan Sunnah Nabi S.A.W. Semua taufiq yang dikurniakan tidak lain adalah kerana Rahmat Allah S.W.T. KepadaNya saya berserah dan kepadaNya saya kembali ....... al-faqir ilallah min : (abuhumaira)

Monday, August 17, 2009

Blog Sedang Diupgrade


Assalamualaikum dan Salam Mesra.

Allhamdulillah, ini adalah wajah baru blog "Catatan Mu'allij Muda ". Buat masa ini saya sedang memperbaiki dan mempelajari serba sedikit tentang membina blog. Diharap dengan pembaharuan ini ia dapat memberi manafa'at kepada para pembaca dan saudara seagama.

Semoga apa sahaja yang terkandung dan terpapar di dalam blog ini adalah sebagai perkongsian buat kita semua. Jika diberi keizinanNya lagi, saya akan cuba lagi mempelajari bagi menjadikan blog ini agar ia lebih menarik dan bermanafa'at. InsyaAllah.

Seja o primeiro a comentar

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Catatan Abu Humaira ©Template Blogger Green by Dicas Blogger.

TOPO