Followers

Carian

...................... بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ ......................

Segala puji bagi Allah, Pencipta dan Penguasa alam semesta. Selawat dan salam semoga disampaikan kepada Nabi Muhammad S.A.W., keluarganya dan para sahabatnya.

Assalamualaikum w.b.t. dan salam ukhuwaah. Blog ini dibina adalah berdasarkan sebagai perkongsian pengalaman rawatan di samping catatan penulis berkaitan Perubatan Islam khususnya Rawatan Gangguan Makhluk Halus. Adalah diharapkan dengan usaha yang sedikit ini dapat memberi manafaat bagi pembacanya dan orang-orang yang mencari kebenaran. Apa jua yang tercatat di dalamnya adalah jauh sama sekali untuk menimbulkan rasa "riak dan ujub" dalam diri. Na'uzubillah. Sesungguhnya Allah S.W.T. jualah Yang Maha Hebat Lagi Maha Mengetahui. Saya melepaskan diri dari setiap hal yang bertentangan dengan Kitab Allah dan Sunnah Nabi S.A.W. Semua taufiq yang dikurniakan tidak lain adalah kerana Rahmat Allah S.W.T. KepadaNya saya berserah dan kepadaNya saya kembali ....... al-faqir ilallah min : (abuhumaira)

Monday, May 11, 2009

Rawatan Pertama Pesakit LuarBismilallahirahmanirahim.


Tahun 2009 bermula, pengalaman pertama merawat pesakit luar dari sanak-saudara dan keluarga sendiri. Ini adalah kerana, nama dan no. tel saya tertera dalam blog guru saya .

Kisah rawatan ini juga agak panjang kerana gangguan jin ini berlapis2. Sehinggakan rawatan dilakukan sebanyak tiga kali. Setiap kali rawatan kisahnya berlainan dan memberikan satu pengalaman baru buat saya sebagai perawat baru dan menunjukkan bahawa Allah itu Maha Besar. Walaubagaimanpun saya pendekkan cerita rawatan tersebut.


1. Rawatan Pertama.

Suami isteri dirukyah. Suami (pernah berkhidmat di Sabah) menghadapi gangguan seperti mata sentiasa berkedip2, terbayang tanda salib, tokong dan makhluk yang bermata satu. Isteri pula mangsa sihir.
Semasa isterinya dirukyah, hadirnya jin islam yang tidak bernama (akhirnya diberi nama Suraya) dtg untuk memberitahu sesuatu yang sebelum ini menjadi tanda tanya perawat yang telah merawat pesakit sebelum ini dan pesakit itu sendiri. Akhirnya rawatan menjadi mudah. Suraya dihantar oleh Perawat dari Mekah yang bernama U***untuk membuat kebajikan di Malaysia (MUNGKIN DENDA DIATAS KESALAHAN YANG DILAKUKANNYANYA SEBELUM INI) dan akan dipanggil kembali ke Mekah setelah selesai tempoh amal kebajikannya di sini. Suraya keluar dgn sendiri dari badan pesakit setelah rawatan sihir ke atas pesakit. Suami isteri dibekalkan ayat2 amalan dan air ruqyah.


2. Rawatan Kedua.

Allamdulillah, suami semakin hilang gangguan dan bayang seperti sebelum ini. Isterinya, diruqyah dan mendapati jin2 yang dihantar oleh tukang2 sihir dari berbagai tempat "dibengongkan" otak jin2 tersebut sehingga tidak ingat apa2 pun. Allamdulillah diislamkan mereka dan didoakn untuk kesembuhan mereka, mereka setuju untuk ke SM untuk mendalami Islam. Hati saya menjadi sayu kerana air mata mereka(jin2) menitis apabila mendengar ayat2 al-Quran dibacakan. Alahmdulillah dgn hidayah dan pertolongan yang diberikan Ya Illahi.

3. Rawatan Ketiga.

Jin yang hadir selepas diruqyah adalah jin kafir drp lapisan ketiga yang tinggal di dlm perut pesakit. Semasa rawatan dilakukan, tukang2 sihir mengisytiharkan perang kepada kami dengan tidak putus2 menghantar jin2 kepada pesakit. Dan saya pula tidak putus2 menghantar mereka ke SM. Walaupun pesakit di pagar namun mereka (tukang sihir) berusaha untuk membolosinya dari jarak jauh. Jin2 yang dihantar ini kebanyakan jin2 kanak2 kerana sudah habis jin2 dewasa yang mereka (tukang sihir) tangkap. Akhirnya dgn izin Allah saya telah hantar mereka ke SM dan menjalani cara hidup Islam. Sessi rawatan ditamatkan. InsyaAllah mereka sembuh disamping mengamalkan amalan2 yang telah diberikan sebelum ini.

Suami pesakit telah mengikuti kursus anjuran Akrine, mudah2han selepas ini beliau boleh merawat sendiri isterinya dan anak-anaknya serta membersihkan rumah mereka daripada barang2 sihir dgn TKR InsyaAllah.Seja o primeiro a comentar

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Catatan Abu Humaira ©Template Blogger Green by Dicas Blogger.

TOPO