Followers

Carian

...................... بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ ......................

Segala puji bagi Allah, Pencipta dan Penguasa alam semesta. Selawat dan salam semoga disampaikan kepada Nabi Muhammad S.A.W., keluarganya dan para sahabatnya.

Assalamualaikum w.b.t. dan salam ukhuwaah. Blog ini dibina adalah berdasarkan sebagai perkongsian pengalaman rawatan di samping catatan penulis berkaitan Perubatan Islam khususnya Rawatan Gangguan Makhluk Halus. Adalah diharapkan dengan usaha yang sedikit ini dapat memberi manafaat bagi pembacanya dan orang-orang yang mencari kebenaran. Apa jua yang tercatat di dalamnya adalah jauh sama sekali untuk menimbulkan rasa "riak dan ujub" dalam diri. Na'uzubillah. Sesungguhnya Allah S.W.T. jualah Yang Maha Hebat Lagi Maha Mengetahui. Saya melepaskan diri dari setiap hal yang bertentangan dengan Kitab Allah dan Sunnah Nabi S.A.W. Semua taufiq yang dikurniakan tidak lain adalah kerana Rahmat Allah S.W.T. KepadaNya saya berserah dan kepadaNya saya kembali ....... al-faqir ilallah min : (abuhumaira)

Thursday, March 26, 2009

Mukaddimah

Bismillahirrahmanirrahim.
Tuhan sekelian alam. Selawat dan salam ke atas junjungan Nabi Muhammd saw,ahli keluarga baginda dan para sahabat.Daku hambaMu yang daif lagi kerdil memohon ampun diatas segala dosa yang tersembunyi mahupun yang nyata.

Assalamualaikum wbt.
Salam ukhuwwah.Insya Allah, seandainya ada keizinanNya akan saya catatkan serba sedikit artikel yang berkaitan Perubatan Islam khususnya berkaitan dengan jin dan perubatannya sebagai pengajaran dan panduan buat saya sendiri dan sesiapa shaja yang membacanyanya.Sesungguhnya apa yang berlaku adalah kehendak Allah.Makhluk tidak ada langsung kekuatan kecuali dengan Pertolongan dan PemberianNya.Walaubagaimana pun Ya Allah, janganlah Engkau biarkan daku sendirian pada setiap saat dalam daku mengharungi hidup yang sementara ini.Amin

Seja o primeiro a comentar

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Catatan Abu Humaira ©Template Blogger Green by Dicas Blogger.

TOPO